Tuotelinkit     |    Suunnittelu    |     Paketti    |     Välinehuolto    |     Muotoilu

Iondentin osaava suunnittelupalvelu

id-hammashoitokalusteet ovat hammaslääkärin suunnittelemat. Sekä hammashoitokoneet että kaapisto ovat käytännön työssä koeteltuja. Toimiva kokonaisuutemme on kehittynyt yli 30 vuoden aikana hioutumalla erilaisista innovaatioista. Suunnittelupalveluna voimme tarjota tiloihinne toimivat ja ergonomiset hoitokoneet ja -kalusteet, niin vastaanottotiloihin kuin välinehuoltoon.Suunnittelussa otamme aina huomioon tarpeenne ja toiveenne sekä tilan mahdollisesti vaatimat erityistarpeet.

id-hoitopöytä tekee työnteosta nautittavaa

Potilastuolin takainen työtaso on kaksiosainen. Hoidon aikana hammaslääkäri voi tarvittaessa esteettömästi siirtyä klo 11–12 -asentoon työntämällä toisen työtason hoitopöydän alle. Hoitajan puolella on toisella työtasolla esillä hoitotarjotin. Päällekkäiset potilastarjotintasot toimivat hoitotyön aikana sujuvasti kolmessa kerroksessa. id-hoitopöytä mukautuu myös seisomatyöskentelyyn jäljennöksen ottoa tai hampaan poistoa varten.

Hammaslääkärin kulmassa sijaitseva käsihygieniapiste selkiyttää hoitohuoneen toimintaa. Viemäri ja vesiliitännät eivät estä sijoittelua, sillä hygieniakaappiadapterin avulla peilikaappi voidaan sijoittaa optimaalisesti ikkunoista riippumatta.

Toimiva, hyvin suunniteltu id-hoitopöytä L takaa tehokkuuden
– kaikki käden ulottuvilla

Seinäkaapeissa säilytetään puhtaat ja steriilit hoitotarjottimet ja -instrumentit. Niiden alapuolella ovat hoitokaapit, joissa säilytetään täydennysinstrumentit ja tarveaineet. Hoitokaapin alaosassa ovat lähisäilytystilat. Lisäksi kaapiston laatikoihin saa lisävarusteena id-muovilokerikoita instrumenteille ja tarvikkeille. Työtason yläpuolella olevat tarjotinsäilytystilat voidaan suojata kääntöovella hoidonaikaisilta vesiroiskeilta. Iondent–hoitopöytiin voi kääntöovien tilalle valita myös rulo-ovet.

Hoitotyön järjestämistä helpottavat teräksiset id-toimenpidetarjottimet, jotka sijoitetaan käyttötiheyden mukaan: harvemmin käytettävät ylemmäksi ja useammin käytettävät alemmaksi.