Tuotelinkit     |    Suunnittelu    |     Paketti    |     Välinehuolto    |     Muotoilu

Puhdas ja moderni skandinaavinen muotoilu

Muotoilu on ensisijaisesti pelkistetty ja käytännöllinen. Hoitokalusteet on kehitetty ja käytännön työssä testattu Suomessa. Värit ja materiaalit kestävät päivittäistä puhdistusta. Erilaisten toiminnallisuuksien valmistuksesta on kokemusta yli 30 vuoden ajalta, joten tiedämme mitä toiminnallisuudet vaativat ja miksi ne on toteutettava tietyillä tavoilla.

Metalliset kalusteet tai pelkät keittiölaatikostot eivät kuulu valikoimiimme eivätkä ne ole lyöneet Skandinaviassa läpi.

Pelkistetty ja käytännöllinen

Puhdistusta helpottavat pyöristetyt muodot, pyörimisesteet ja todella toimivat tarjotinkannakkeet erottavat kalusteemme muista. Se mikä on hammaslääkärille tärkeää, on erinomaisessa kunnossa ja toimii. Kaikissa hammashoitokone- ja id-kalusteratkaisuissa kiinnitetään erityisesti huomiota toimivuuteen ja työergonomiaan. Hammashoitokalusteet ovat suunniteltu niin että kaikki hammaslääkärille tarvittavat tavarat sijaitsevat aina käden ulottuvilla. Tarkkaan mitoitetut työskentelyalueet ehkäisevät hoitohenkilökunnan virheellisiä käsien liikeratoja ja työasentoja.